Bliv uddannet lightworker (more space)

Lightworker Academy er sat op som en spirituel skole og uddannelsesplatform, der kombinerer dynamisk undervisning med leg og magi.

Her bliver du uddannet lightworker inden for det felt, der lyser dig allermest op (og som er connected til din unikke sjælsmission!)

Platformen består lige nu af 1 Basecamp og 3 forskellige trainings, der alle understøttes af en magisk onlineportal, kaldet Lightworker Kittet.

Scroll ned og bliv klogere på opbygningen!

 

Opbygningen af lightworker academy

Lightworker Academy – opbygning (7)

double arroww

Website cover (7)


Lightworker basecamp

Dette 6-ugers kursus er skabt med intentionen om at kickstarte din lightworker journey – men er du allerede skarp på din lightworker DNA, kan du bare springe direkte til de trainings, der kalder på dig!

Basecampen er ikke obligatorisk for at kunne tilmelde dig trainings.

 

Website cover (8)


Lightworker trainings

Vil du lære alt om chakras? Sitrer det i dine hænder for at lære at heale – både fysisk, online og fjernt? Eller vil du dykke ned i det indre barn?

Lightworker Academy består lige nu af 3 trainings, der hver forløber over 8 uger. Her bliver du uddannet lightworker inden for det felt, der lyser dig allermest op, så du kan få udfoldet din unikke magi.

 

 

 

Lightworker Kit (left)


 

Forstil dig en onlineportal fyldt med energiværktøjer, magiske tools, øvelser og meditationer... det er Lightworker Kittet!

Onlineportalen er opbygget som et vidensbibliotek fyldt med videoer og lydfiler, der løbende bliver opdateret med ny magi.

Og det bedste af det hele? Som en del af Lightworker Academy, får du gratis adgang til Lightworker Kittet – og du har evig adgang, selv efter afsluttet training.

 

 

Blue light (7)

  

 Start rejsen her, babe

Gratis live events

Ofte afholdes der gratis live events, hvor du får en smagsprøve på magien i Academy.

Tilmeld dig det næste live event (white)

Lightworker basecamp

Kickstart din lightworker journey med Basecampen og få udfoldet dine evner!

Mærk ind i lightworker basecamp (white)

Lightworker trainings

Bliv uddannet lightworker inden for det felt, der vækker din nysgerrighed og lyser dig op.

Dyk ned i lightworker trainings (white)